book a table

Restaurant Reinaert bevindt zich op een steenworp van de Scheldedijk en is dan ook een ideale rustplaats voor de fietsliefhebber of wandelaar. Het restaurant bevindt zich op de wandelroute "Bergenmeersenpad" en ligt vlakbij fietsknooppunt 7. Tijdens de zomermaanden is het heerlijk toeven op het buitenterras achter het restaurant. Ook de kleinsten zullen er zich niet vervelen. Zij kunnen zich uitleven in de zandbak, op de trampoline of op de springkastelen.

het restaurant

Laat u verleiden door ons ‘Reinaert’ menu, waarbij u de keuze heeft uit diverse voor-, hoofd- & nagerechten. Voorafgegaan door een huisbereid hapje, tussendoor een verfrissend tussendoortje en indien gewenst all-in.
U kan ook een keuze maken uit één van onze suggesties: een voor- en hoofdgerecht en een lekker dessert aangepast aan het seizoen.
Of maak uw keuze à la carte (we hebben ook een gluten- en lactosevrij aanbod)!

BUITENTERRAS

In de zomermaanden kunt u trouwens ook genieten van ons aangenaam buitenterras. Op het ruime terras achteraan kunt u samen met de kinderen genieten van onze afgesloten tuin. Zij kunnen naar hartelust ravotten op de springkastelen, de trampoline, in het speelbusje of de zandbak. In de namiddag kunt u smullen van verse pannenkoeken en wafels of genieten van een heerlijk verfrissende ijscoupe.