book a table

FEESTEN

Heeft u binnenkort een communicant in huis of viert u het lentefeest? Bent u op pensioen, …jaar gehuwd of wordt de kleine spruit gedoopt?
Wij verzorgen graag uw feestje!

Onze Reinaertmenu is daarbij al jaren de absolute voltreffer. Wanneer u opteert voor onze all-in formule weet u zelfs op voorhand al hoeveel het feestje gaat kosten en is alles inbegrepen (incl. glaasje cava als apero, water, pilsbieren, huiswijn, frisdranken tot en met de koffie)

Desgewenst kunt u onze menu gerust aanpassen met een kleine receptie vooraf met extra hapjes of het dessert aanpassen en opteren voor een ijslammetje of ijstaart. (Ijstaarten zijn steeds in samenwerking met Milli ijs te Lokeren)

Wanneer u bij ons reserveert weet u zeker dat alles voor iedereen in orde zal zijn. Iedereen kan vrij en ter plaatse kiezen uit de diverse voor-, hoofd- en nagerechten uit onze heerlijke menu, de kindjes kunnen zich uitleven in onze omheinde tuin en op de trampoline, springkastelen, funbus en de zandbak en voor de tieners hebben we gratis Wifi.

Voor mensen met gluten- of lactose-intolerantie hebben we zelfs een hele lijst aangepaste gerechten (deze kunnen ook in het menu worden genomen – mits klein supplement)

U hoort het, wij maken van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis! Kom gerust eens langs om kennis te maken en verdere info te verkrijgen.