book a table

MENU REINAERT

 

40€ (excl. drank)
55€ (enkel per tafel) (incl. glaasje bubbels, bieren, frisdrank en huiswijn tot aan het dessert en koffie)

Voorgerecht

Scampi's met look- of currysaus
of
Rundscarpaccio met parmezaanschilfers en rucola
of
Duo van kroketten (kaas, garnaal, Gandaham, coquilles of Ierse krab)
of
Gerookte zalm met z'n garnituren
of
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten in basilicumsausje
of
Voorgerechtsuggestie (mits evt. suppl.)

Hoofdgerecht

Steak (Belgisch witblauw) met saus naar keuze
of
Rib-eye (suppl. 5€) - 2 weken gerijpt, altijd met een beetje vet dat smelt op de tong - enkel bleu of saignant - met saus naar keuze
of
Gemarineerd speenvarken met rösti van aardappel en Blackwellsaus
of
Warme beenham met mosterdsaus
of
Gebakken zalm met verse béarnaise
of
Zeebaarsfilet à l'Ostendaise
of
Vispannetje van de Chef
of
Hoofdgerechtsuggestie (mits evt. suppl.)

Nagerecht

Dame Blanche
of
Coupe Advocaat
of
Chocolademousse
of
Kaasbordje (suppl. 3€)
of
Nagerechtsuggestie (mits evt. suppl.)