book a table

MENU REINAERT

 

40€
(excl. drank)
OF
55€
(enkel per tafel)
(incl. glaasje bubbels, bieren, frisdrank en huiswijn tot aan het dessert en koffie)

Voorgerecht

Scampi's met look- of currysaus
of
Rundscarpaccio met parmezaanschilfers en rucola
of
Duo van kroketten (kaas, garnaal, Gandaham)
of
Gerookte zalm met z'n garnituren
of
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten in basilicumsausje
of
Voorgerechtsuggestie (mits evt. suppl.)

Hoofdgerecht

Steak (Belgisch witblauw) met saus naar keuze
of
Rib-eye (suppl. 5€) - 2 weken gerijpt, altijd met een beetje vet dat smelt op de tong - enkel bleu of saignant - met saus naar keuze
of
Gemarineerd speenvarken met rösti van aardappel en Blackwellsaus
of
Warme beenham met mosterdsaus
of
Gebakken zalm met verse béarnaise
of
Zeebaarsfilet met romig groentensausje
of
Vispannetje van de Chef
of
Hoofdgerechtsuggestie (mits evt. suppl.)

Nagerecht

Dame Blanche
of
Coupe Advocaat
of
Chocolademousse
of
Kaasbordje (suppl. 3€)
of
Nagerechtsuggestie (mits evt. suppl.)