• Reinaert Destelbergen
  • Traiteur eindejaar
Suiker €3,50
Boter en suiker €3,70
Confituur €3,70
Slagroom €3,90
Roomijs €4,00
Roomijs en slagroom €4,40
Roomijs en chocoladesaus €5,50
Roomijs en advokaat €6,00
Vers fruit en slagroom (seizoen) €6,00
Aardbeien en slagroom (seizoen) €6,00
Krieken, ijs en slagroom (seizoen) €6,00
Kinderpannenkoek (1 stuk) €2,50
Roodkapje (vanille + grenadine) €5,00
Kinderijsje €5,00
Coupe Vanille €6,00
Coupe Mokka €6,00
Coupe Chocolade (warme chocoladesaus) €7,00
Dame Blanche (warme chocoladesaus) €7,00
Coupe Brésilienne €7,00
Café Glacé €5,00
Coupe Advokaat €7,50
Coupe Vers Fruit €8,00
Coupe Aardbeien (seizoen) €8,00
Tricolore (vanille, aardbei & chocolade) €6,00

Maandsuggesties

 

Voorgerecht :

 

Carpaccio van hert met rucola, sinaasappel en wijnsiroop

 

Duo van wildpaté met ajuinconfituur en mango chutney

 

Hoofdgerecht :

 

Reeragout met knolselderpuree, spruitjes en witloof

 

Hertensteak met veenbessensaus, kropsla of warme groenten

 

Vegi :

 

Tagliatelli met boschampignons, noten en rucola

 

Nagerecht :

Tarte Tatin met roomijs van kaneel

 


 

 

Reinaert Destelbergen - Reinaertweg 51 - 9070 Destelbergen - Tel: 09 228 46 44 - Fax : 09 238 13 44 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.