• Reinaert Destelbergen
  • Traiteur eindejaar

Menu Reinaert



Hapje vooraf


-

Voorgerecht naar keuze


-

Fris tussendoortje

-

Hoofdgerecht naar keuze


-

Nagerecht naar keuze



€ 40.00

€ 55.00 All-in
(enkel per tafel)
(incl. glaasje bubbels, bieren, frisdranken en huiswijnen tot aan het dessert en koffie)


Alle hoofdgerechten kunt u laten vergezellen van frietjes, aardappelpuree of kroketten. Voor de steak of Rib-Eye heeft u de keuze uit verse lookboter, peperroom-, champignonroom-, béarnaise-, mosterd- provencaalse- of choronsaus.

 

 

 

Menu Reinaert


Voorgerecht

Scampi's met look- of currysaus

Of

Rundscarpaccio met parmezaanschilfers en rucola

Of

Duo van kroketten

(kaas, garnaal of gandaham)

Of

Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten in basilicumsausje

Of

Gerookte zalm met z'n garnituren

Of

Voorgerechtsuggestie



Hoofdgerecht

Steak (Belgisch witblauw) of Rib-eye (suppl. € 5 - twee weken gerijpt - ALTIJD met een beetje
vet dat smelt op de tong - enkel bleu of saignant) met saus naar keuze

Of

Warme beenham met mosterdsaus

Of

Gebakken zalm met verse béarnaise

Of

Zeebaarsfilet à l'Ostendaise

Of

Vispannetje van de Chef

Of

Hoofdgerechtsuggestie



Nagerecht

Dame Blanche

Of
Coupe advocaat
Of
Chocolademousse

Of
Kaasbordje (suppl. € 3)

Of
Nagerechtsuggestie

 

 

 

 

Kindermenu Reinaert
(kinderen tot 12j)

 


Voorgerecht

Gandaham met meloen

 Of 

Garnalenkroket

Of

Geitenkaaskroket

Of

 Gandahamkroket

 Of 

Kaaskroket

 

 


Hoofdgerecht

Stoverij met frietjes

Of

 Vol-au-vent met frietjes

 Of

 Steak met saus naar keuze en frietjes

 Of

 Balletjes in tomatensaus met frietjes

 Of

 Spaghetti

 



Nagerecht

 

Kinderijsje

Of
Chocolademousse

€ 20,00

€ 27,50 all-in

 

  

 

 

Maandsuggesties

 

Voorgerecht :

 

Carpaccio van hert met rucola, sinaasappel en wijnsiroop

 

Duo van wildpaté met ajuinconfituur en mango chutney

 

Hoofdgerecht :

 

Reeragout met knolselderpuree, spruitjes en witloof

 

Hertensteak met veenbessensaus, kropsla of warme groenten

 

Vegi :

 

Tagliatelli met boschampignons, noten en rucola

 

Nagerecht :

Tarte Tatin met roomijs van kaneel

 


 

 

Reinaert Destelbergen - Reinaertweg 51 - 9070 Destelbergen - Tel: 09 228 46 44 - Fax : 09 238 13 44 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.