• Reinaert Destelbergen
  • Traiteur eindejaar

(Keuze uit frietjes, aardappelpuree of kroketten) 

Warme beenham €18,00
Steak (Belgisch Witblauw) €19,00
Rib-eye (2 weken gerijpt - ALTIJD met een beetje vet dat smelt op de tong - enkel bleu of saignant) €24,00
Brochette van varkensfilet pur €20,00
Kipbrochette €19,00
Ribbetjes à volonté €23,00
Warme saus (béarnaise, peperroom, champignonroom, mosterd of choron) €3,00
ONZE HUISBEREIDE KLASSIEKERS
Steak tartaar €18,00
Stoverij €17,00
Vol-au-vent €17,00

Maandsuggesties

 

Voorgerecht :

 

Carpaccio van hert met rucola, sinaasappel en wijnsiroop

 

Duo van wildpaté met ajuinconfituur en mango chutney

 

Hoofdgerecht :

 

Reeragout met knolselderpuree, spruitjes en witloof

 

Hertensteak met veenbessensaus, kropsla of warme groenten

 

Vegi :

 

Tagliatelli met boschampignons, noten en rucola

 

Nagerecht :

Tarte Tatin met roomijs van kaneel

 


 

 

Reinaert Destelbergen - Reinaertweg 51 - 9070 Destelbergen - Tel: 09 228 46 44 - Fax : 09 238 13 44 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.