• Traiteur eindejaar
  • Reinaert Destelbergen
Spaghetti Bolognaise €13,00
Lasagne Florentine met spinazie en mozzarella €14,50
Vegetarische lasagne €14,00
Pasta Scampi (pikante tomatensaus of curry) €19,00
Verse dagsoep met brood €5,00
Duo van kroketten (kaas, garnaal of Gandaham) €13,00
Rundscarpaccio met rucola en parmesan €13,00
Scampi's 6 stuks (look, curry of pikant) €15,00
Toast met gerookte zalm en z'n garnituren €15,00
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten met basilicumsausje €15,00
Salade met duo van kroketten €17,00
- Kaas €17,00
- Garnaal €17,00
- Gandaham €17,00
Salade Geitenkaas €20,00
Salade met Noordzeegarnalen €21,00
Salade van het huis (grijze garnalen, gerookte zalm en scampi's) €22,00

(Keuze uit frietjes, aardappelpuree of kroketten) 

Warme beenham €18,00
Steak (Belgisch Witblauw) €19,00
Rib-eye (2 weken gerijpt - ALTIJD met een beetje vet dat smelt op de tong - enkel bleu of saignant) €24,00
Brochette van varkensfilet pur €20,00
Kipbrochette €19,00
Ribbetjes à volonté €23,00
Warme saus (béarnaise, peperroom, champignonroom, mosterd of choron) €3,00
ONZE HUISBEREIDE KLASSIEKERS
Steak tartaar €18,00
Stoverij €17,00
Vol-au-vent €17,00

(Keuze uit frietjes, aardappelpuree of kroketten)

Scampi's 9 stuks (look, curry of pikant) €21,00
Zalm met béarnaise €21,00
Zeebaarsfilet à l'Ostendaise €21,00
Vispannetje van de Chef €19,00
Kinderstoverij met frietjes €9,00
Kindersteak met saus naar keuze en frietjes €12,00
Kindervol-au-vent met frietjes €9,00
Balletjes in tomatensaus met frietjes €9,00
Frikandel met frietjes €6,00
Kinderspaghetti €8,50
Chocomousse €6,50
Trio van sorbet €6,50
Crème Brulée €7,00
Warme appeltaart met ijs & slagroom €5,50
Moelleux van Belgische chocolade €8,00
Dame Blanche (warme chocoladesaus) €7,00
Coupe Brésilienne €7,00
Coupe Advokaat €7,50
Kinderijsje €5,00

Maandsuggesties

 

Voorgerecht :

 

Carpaccio van hert met rucola, sinaasappel en wijnsiroop

 

Duo van wildpaté met ajuinconfituur en mango chutney

 

Hoofdgerecht :

 

Reeragout met knolselderpuree, spruitjes en witloof

 

Hertensteak met veenbessensaus, kropsla of warme groenten

 

Vegi :

 

Tagliatelli met boschampignons, noten en rucola

 

Nagerecht :

Tarte Tatin met roomijs van kaneel

 


 

 

Reinaert Destelbergen - Reinaertweg 51 - 9070 Destelbergen - Tel: 09 228 46 44 - Fax : 09 238 13 44 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.