• Reinaert Destelbergen
  • Maandsuggesties
  • Traiteur kerst en oudejaar
Spaghetti Bolognaise €12,00
Lasagne Florentine met spinazie en mozzarella €13,50
Vegetarische lasagne €13,00
Pasta Scampi (pikante tomatensaus of curry) €18,00
Verse dagsoep met brood €4,00
Duo van kroketten (kaas, garnaal of Gandaham) €12,00
Rundscarpaccio met rucola en parmesan €12,00
Scampi's 6 stuks (look, curry of pikant) €14,00
Toast met gerookte zalm en z'n garnituren €14,00
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten met basilicumsausje €14,00
Salade met duo van kroketten €17,00
- Kaas €17,00
- Garnaal €17,00
- Gandaham €17,00
Salade Geitenkaas €20,00
Salade met Noordzeegarnalen €21,00
Salade van het huis (grijze garnalen, gerookte zalm en scampi's) €22,00

(Keuze uit frietjes, aardappelpuree of kroketten) 

Warme beenham €16,00
Steak (Belgisch Witblauw) €17,00
Rib-eye (2 weken gerijpt - ALTIJD met een beetje vet dat smelt op de tong - enkel bleu of saignant) €21,00
Brochette van varkensfilet pur €18,00
Kipbrochette €17,00
Ribbetjes à volonté €21,00
Warme saus (béarnaise, peperroom, champignonroom, mosterd of choron) €2,50
ONZE HUISBEREIDE KLASSIEKERS
Steak tartaar €17,00
Stoverij €16,00
Vol-au-vent €16,00

(Keuze uit frietjes, aardappelpuree of kroketten)

Scampi's 9 stuks (look, curry of pikant) €21,00
Zalm met béarnaise €21,00
Gegratineerde kabeljauw met witte wijnsaus en groentenjulienne €21,00
Vispannetje van de Chef €19,00
Kinderstoverij met frietjes €8,00
Kindersteak met saus naar keuze en frietjes €11,00
Kindervol-au-vent met frietjes €8,00
Balletjes in tomatensaus met frietjes €8,00
Frikandel met frietjes €6,00
Kinderspaghetti €7,50
Chocomousse €5,50
Trio van sorbet €5,50
Crème Brulée €6,00
Warme appeltaart met ijs & slagroom €4,50
Moelleux van Belgische chocolade €7,00
Dame Blanche (warme chocoladesaus) €6,00
Coupe Brésilienne €6,00
Coupe Advokaat €6,50
Kinderijsje €4,00

Maandsuggesties

 

Voorgerecht :

 

- Trio van wildpaté met uien- en veenbessenconfituur, chutney van mango en toast

- Vegi : Ravioli met boschampignons en truffel

 

Hoofdgerecht :

 

- Stoofpotje van ree met witloof, spruitjes, crème van knolselder en veenbessenkroketjes

 

- Vegi : Tagliatelli met boschampignons en truffel

 

 

Nagerecht :

- Trifle met crème anglaise en frambozen

 


 

 

Brasserie - Grillhouse Reinaert Destelbergen

Reinaertweg 51
9070 Destelbergen
Tel: 09 228 46 44
Fax : 09 238 13 44

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Keuken van 11u30 tot 21u00

Open van woensdag tot zondag

 

Komt u dit weekend langs?

Reserveer tijdig om zeker te zijn van een plaatsje.

Reinaert Destelbergen - Reinaertweg 51 - 9070 Destelbergen - Tel: 09 228 46 44 - Fax : 09 238 13 44 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.